NL FR
Uw gratis Starterskit

U wordt zelfstandige of u begint een zaak?
Bestel dan nu uw gratis Starterskit op deze website. Daarin vindt u tips en tricks van onze partners én meer dan € 2.500 aan kortingen.
Blijf als startende ondernemer ook op de hoogte van interessante events en promoties dankzij de Start Your Business-nieuwsbrief.

Votre Starterskit gratuit

Vous devenez indépendant ou démarrez une entreprise ?
Commandez votre Starterskit gratuit sur ce site. Vous y trouverez des conseils pratiques de nos partenaires et plus de 2.500 € de réductions.
Comme nouvel entrepreneur, restez au courant des promotions et events intéressants grâce à la newsletter Start Your Business.Neem een kickstart met uw zaak dankzij Trends!

U hebt recent een nieuwe zaak opgestart? Als gepassioneerd ondernemer valt u hierbij ongetwijfeld terug op alle kennis en ervaring die u reeds in uw carrière hebt opgedaan. Vastberaden om te slagen, wilt u ook nu verder op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in uw sector, van uw concurrenten, van de actualiteit, van het economische klimaat en van de regelgeving die op uw bedrijf van toepassing is. Trends traceert voor u alle relevante informatie. In één magazine. Elke week opnieuw.

Lees meer (PDF)

Terug naar alle voordelen

Founding Partners

Ontdek de voordelen van de partners door op het logo te klikken. Lees meer

Met steun van


Silver Partners

Ontdek de voordelen van de partners door op het logo te klikken. Lees meer

Ontdek alle voordelen