NL FR
Uw gratis Starterskit

U wordt zelfstandige of u begint een zaak?
Bestel dan nu uw gratis Starterskit op deze website. Daarin vindt u tips en tricks van onze partners én meer dan € 2.500 aan kortingen.
Blijf als startende ondernemer ook op de hoogte van interessante events en promoties dankzij de Start Your Business-nieuwsbrief.

Votre Starterskit gratuit

Vous devenez indépendant ou démarrez une entreprise ?
Commandez votre Starterskit gratuit sur ce site. Vous y trouverez des conseils pratiques de nos partenaires et plus de 2.500 € de réductions.
Comme nouvel entrepreneur, restez au courant des promotions et events intéressants grâce à la newsletter Start Your Business.Uw Partena startersvoordelen

Persoonlijke begeleiding bij de opstart van uw activiteit

U wil uw eigen activiteit opstarten? Proficiat! Gelukkig moet u deze uitdaging niet alleen aangaan: u kunt van meet af aan vertrouwen op Partena. Om alle formaliteiten te regelen, en om u straks te laten adviseren en helpen met de administratieve en wettelijke verplichtingen die u nog wachten. Dat levert u niet alleen een mooi startersvoordeel op. U krijgt ook de steun van een ervaren coach die hetzelfde doel voor ogen heeft als u: het succes van uw bedrijf.

Lees meer (PDF)

Terug naar alle voordelen

Founding Partners

Ontdek de voordelen van de partners door op het logo te klikken. Lees meer

Met steun van


Silver Partners

Ontdek de voordelen van de partners door op het logo te klikken. Lees meer

Ontdek alle voordelen